Ma olen kindel, et nii materjalide, töövahendite kui ka töötajate arvelt kokku ei saa hoida! title=

GetaPro

Ma olen kindel, et nii materjalide, töövahendite kui ka töötajate arvelt kokku ei saa hoida!

  • Blog
  • 14-05-2021

Tere, saame tuttavaks!

Olen pärit Riiast. Tegelen tänavakivide paigaldusega üle seitsme aasta. Töötasin ehitusfirmades, hetkel proovin kätt vabakutselisena ja tegutsen ka oma ettevõtte rajamisega.

 

Mis kuulub teie pakutavate teenuste alla?

Erineva keerukusastmega sillutuskivide ladumine- kohtun kliendiga, koostan hinnapakkumise, korraldan meistrite töö, pean läbirääkimisi materjali transpordi kohta. Alati järgin parimat töö kvaliteeti, võtan vastu ka väga keerukaid tellimusi.

 

Kui palju teil on juba objekte olnud? Millised on olnud silmapaistvamad?

Jõuan aastas teha umbes 40 projekti, kõik erinevad, alates 70m2 kuni 1000m2’ni. Iga tellimus on ainulaadne, ühesuguseid ei ole. Miskit väljapaistvat siin ei ole, see on lihtsalt töö, mida teen hästi.

 

Kas leidsite GetaPro kaudu palju kliente?

Piisavalt! Praegu võtan kliente vaid järjekorda, tööd on juba kolm kuud ette planeeritud. See on minu ameti eripära – pean projekte ette planeerima, kuid kui järjekord on jõudnud järgmiseni, võib juhtuda, et klient on selleks ajaks juba meelt muutnud. Seetõttu on hea, et uued tellimused on igal hetkel käepärast.

Registreerusin GetaPro lehel umbes aasta tagasi. Selle aja jooksul õppisin kuulutuste kaudu nägema, mida klient tegelikult tahab ja kellega õnnestub koostööd teha.

 

Tagasisidedel on suur tähendus. Kuidas GetaPro teid sellega aitab?

Panin tähele, et klient, kes jõudis minuni GetaPro kaudu, oli koheselt väga sõbralik.

Üks klient jagas kummalist juhtumit- tema ette astus tema tellitud „meister“ valgetes tossudes, et sillutuskive paigaldama hakata. Pool päeva ei teinud ta mitte midagi, puhastas neid ja hiljem, kui nad mustaks said, ärritus ja keeldus edasi töötamast. Peremees viskas ta suurest häbist välja ja leidis meid üles. Vaatas kahtleva pilguga ja ootas meie libastumist. Rahunes alles siis kui pool tööd oli tehtud. Nii, et tagasisided on väga kasulikud!

Meil on head tagasisided, sest suhtume igasse tellimusse väga vastutustundlikult.

 

Millise projektiga sa hetkel tegeled?

Olen lõpetamas projekti Kekavas, leidsin selle GetaPro lehelt. Huvitav tellimus on see- 200m, lisaks plaatimisele on vaja sisse tuua ka elekter, ehket paigaldada sillutuskividesse sisse ehitatud valgustus, koos postide ja äärekividega. Klient on meeldivalt üllatunud, et see nii kiirelt tehtud saab.

 

Ehk jagad mõnda saladust? Mida teha, kui sillutusmuru kasvab?

Kui kõik on õigesti tehtud, ei hakka muru sillutuskivide alt kasvama, pigem satub ülevaltpoolt plokkide vahelistesse õmblustesse. Näiteks kukuvad seemned naabruses asuvatelt puudelt, põõsastelt, autoratastelt või lendlevad tuulega.

Pärast plaatide paigaldamist ei pea te esimese kolme aasta jooksul millegi pärast muretsema ja hiljem saab kasutada spetsiaalset tehnikat.

Me teostame selliseid töid, seega võite selle alati meile usaldada.

 

Aga kui juba aasta pärast tänavakivi murdub või hakkab lainetama?

Sellist asja olla ei tohiks. Kui kõik on õigesti tehtud – uurisime pinnast, arvutasime välja koormad, ei säästnud materjalide pealt-, siis sellist asja ei juhtu.

Kõige esimesena on vaja aru saada, milles probleem. Võib-olla kliendi kasutusviis ei ole selline nagu algselt ütles- auto asemel ostis suure traktori. Reaalselt ka selline juhtum oli, kuid see on loomulikult erandiks.

Või meistrimehed hoidsid materjalide pealt kokku. Või oli kliendil piiratud eelarve- ütles, et tal on teatud summa raha ja mitte sentigi rohkem kulutada ei tohi, tee, kuidas tahad. Sellistel juhtudel ma lihtsalt keeldun.

 

Täielikult keeldute kliendist?

Jah, minu maine on mulle hinnalisem. Seda enam, et annan 3- aastase garantii. Milleks mulle lisa probleeme vaja? Ma ei näe mõtet säästa kliendi arvelt, et peaksin uuesti asju ümber tegema ja sellega oma nime mustama? Ei, mulle seda vaja ei ole.

Ma olen kindel, et nii materjalide, töövahendite kui ka töötajate arvelt kokku ei saa hoida!

Tagasi